Eerlijke Flex

////EerlijkeFlex slaat de handen ineen met Permanen...

EerlijkeFlex slaat de handen ineen met Permanent Beta

19-08-2015

EerlijkeFlex slaat de handen ineen met Permanent Beta

Nieuwe tijden vragen om andere manieren van werken en om vernieuwing. Organisaties komen er steeds vaker achter dat de geijkte manier van werken onhoudbaar is en het inhuren van een dure consultant niet altijd de oplossing biedt.  Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Permanent Beta gelooft in delen, niet om te krijgen. Zij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht.

Voor een vraagstuk dat een onorthodoxe oplossing nodig heeft, ambities die niet gemakkelijk vervuld worden, of gewoon voor een inspirerende dag is het Permanent Beta Festival de aangewezen plek. Organisaties krijgen de mogelijkheid om hun vraagstukken voor te leggen aan een multi-expertise denktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

Tijdens het Permanent Beta Festival zullen een aantal stellingen van het platform EerlijkeFlex ingebracht worden tijdens een vraaggerichte workshop. De stellingen zullen beantwoord worden door een multi-expertisedenktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

De resultaten van de workshops zullen vanaf de derde week in september terug te lezen zijn op het platform EerlijkeFlex.nl. Naast het festival zullen EerlijkeFlex en Permanent Beta verder samen gaan werken. In het aankomende jaar zullen er meerdere Meetups worden georganiseerd rond Toekomst van de Werk.

 

Reacties op Eerlijke Flex

Flex én zeker!

Pierre Spaninks & Anne Meint Bouma ZZP-expert en directeur Brainnet

Flex én zeker!

Wie zichzelf kan redden, moet je niet willen redden, want dan is de kans groot dat hij juist verdrinkt.' Dat stellen Anne Meint Bouma (directeur Brainnet) en Pierre Sp...

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Wim Davidse Toekomstverteller

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Het is oktober, en we laten de late, fraaie zomer van 2016 langzaam maar zeker achter ons. Maar op de arbeidsmarkt is 't hoogseizoen: het aantal werkzame personen is a...

Reageer

U kunt actief deelnemen aan dit platform door uw mening of reactie achter te laten. Een wereld in transitie vraagt om nieuwe denkwijzes, acties en een andere aanpak. Zowel van ondernemingen als zelfstandigen.

Laat uw reactie achter