Eerlijke Flex

////EerlijkeFlex in de uitzending bij BNR 'De Nieuw...

EerlijkeFlex in de uitzending bij BNR 'De Nieuwe Onderneming'

18-09-2015

EerlijkeFlex in de uitzending bij BNR 'De Nieuwe Onderneming'

Op donderdagavond 17 september was Arno Lugthart te gast bij het radio programma BNR 'De Nieuwe Onderneming'. Het onderwerp van de uitzending was 'Waar blijven de banen van morgen? 

De boodschap van het kabinet op Prinsjesdag was duidelijk: het gaat weer ietsje beter, maar er is nog altijd niet overdreven veel reden tot enthousiasme. En misschien slaat die terughoudendheid wel op de arbeidsmarkt, want het aantal banen dat er de komende jaren bij komt is beperkt, en de werkloosheid neemt niet af. Waar blijven ze, de banen van vandaag en die van morgen?

Luister hier de gehele uitzending terug: http://www.bnr.nl/?service=player&type=column&audioId=2669226

Reacties op Eerlijke Flex

Flex én zeker!

Pierre Spaninks & Anne Meint Bouma ZZP-expert en directeur Brainnet

Flex én zeker!

Wie zichzelf kan redden, moet je niet willen redden, want dan is de kans groot dat hij juist verdrinkt.' Dat stellen Anne Meint Bouma (directeur Brainnet) en Pierre Sp...

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Wim Davidse Toekomstverteller

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Het is oktober, en we laten de late, fraaie zomer van 2016 langzaam maar zeker achter ons. Maar op de arbeidsmarkt is 't hoogseizoen: het aantal werkzame personen is a...

Reageer

U kunt actief deelnemen aan dit platform door uw mening of reactie achter te laten. Een wereld in transitie vraagt om nieuwe denkwijzes, acties en een andere aanpak. Zowel van ondernemingen als zelfstandigen.

Laat uw reactie achter