Eerlijke Flex

////Schrijf mee aan het boek

Schrijf mee aan het boek 'Eerlijke Flex'

In een boek over eerlijke flex mogen visies van zzp, ers, flexibele medewerkers en leveranciers van flexibel personeel natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn op zoek naar reacties en visies van leveranciers van tijdelijk personeel en zzp’ers. 

Wat was je motivatie om zelfstandig te worden? Wat heeft het je opgeleverd en wat zou jou helpen om je werk nog beter te kunnen doen? Hoe kijk jij aan tegen wet- en regelgeving en de ontwikkeling van de flexmarkt? Wat valt je op als je kijkt naar de behoefte van inleners/opdrachtgevers? 

Deel je visie via onderstaand formulier, upload je foto en wij zorgen dat jij een plek krijgt in het boek over eerlijke flex. Dit boek wordt verstuurd naar politieke partijen, belangenorganisaties, inleners en de journalistiek met als doel samen te komen tot een duurzame ontwikkeling van de flexmarkt. Je kunt je reactie insturen tot 1 november 2015!

Reacties op Eerlijke Flex

Flex én zeker!

Pierre Spaninks & Anne Meint Bouma ZZP-expert en directeur Brainnet

Flex én zeker!

Wie zichzelf kan redden, moet je niet willen redden, want dan is de kans groot dat hij juist verdrinkt.' Dat stellen Anne Meint Bouma (directeur Brainnet) en Pierre Sp...

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Wim Davidse Toekomstverteller

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Het is oktober, en we laten de late, fraaie zomer van 2016 langzaam maar zeker achter ons. Maar op de arbeidsmarkt is 't hoogseizoen: het aantal werkzame personen is a...

Reageer

U kunt actief deelnemen aan dit platform door uw mening of reactie achter te laten. Een wereld in transitie vraagt om nieuwe denkwijzes, acties en een andere aanpak. Zowel van ondernemingen als zelfstandigen.

Laat uw reactie achter