Eerlijke Flex

//Boek

Schrijf mee aan het boek over EerlijkeFlex.

Ben jij leverancier van tijdelijk personeel of zzp'er en wil jij je mening delen? Hoe zie jij de wereld van flexibele arbeid in 2020? Wat was ooit je motivatie om zelfstandig te worden? Van welke opdrachten en opdrachtgevers word je blij? Wat vind je van de huidige wet- en regelgeving? Wat zou je helpen om je werk nog beter te doen of om gelukkiger te worden in je werk? 


Wij verzamelen alle reacties en bundelen deze in boekvorm. Dit boek sturen wij naar politieke partijen, belangenorganisaties, inleners en de journalistiek. Stuur je reactie in voor 1 november 2015, dan nemen wij je reactie op in een boek waarmee we de flexibele medewerker en leveranciers van flexibel personeel een duidelijk gezicht geven. Door mee te doen vergroot je ook je zichtbaarheid, handig bij het verwerven van nieuwe opdrachten!

Laat je mening achter

Reacties op Eerlijke Flex

Flex én zeker!

Pierre Spaninks & Anne Meint Bouma ZZP-expert en directeur Brainnet

Flex én zeker!

Wie zichzelf kan redden, moet je niet willen redden, want dan is de kans groot dat hij juist verdrinkt.' Dat stellen Anne Meint Bouma (directeur Brainnet) en Pierre Sp...

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Wim Davidse Toekomstverteller

De 4e Industriële Revolutie en de gevolgen voor flex/werk

Het is oktober, en we laten de late, fraaie zomer van 2016 langzaam maar zeker achter ons. Maar op de arbeidsmarkt is 't hoogseizoen: het aantal werkzame personen is a...

Reageer

U kunt actief deelnemen aan dit platform door uw mening of reactie achter te laten. Een wereld in transitie vraagt om nieuwe denkwijzes, acties en een andere aanpak. Zowel van ondernemingen als zelfstandigen.

Laat uw reactie achter